Vil du være en del af Anmelderklubben?

Hos Anmelderklubben bestræber vi os altid på, at lave de bedste og mest gennemgående anmeldelser, som skal hjælpe læserne med, at kunne træffe de rigtige beslutninger på et marked, hvor udbuddet indenfor de forskellige produktkategorier er massivt og til tider forvirrende.

Vi bestræber os på, at have et stort team bestående at ligestillede med erfaring og viden inden for en stor række fag.

Har du lyst til, at være en del af teamet og bidrage med dine anmeldelser og hjælpe andre ligesindede til, at få de bedste oplevelser ud af deres køb?

Hos Anmelderklubben er du altid velkommen til, at sende en mail med en anmeldelse DU har lavet. Hvis din anmeldelse opfylder vores krav for kvalitet og indhold, hvor vi først og fremmest går op i, at anmeldelsen er ærlig og ikke skrevet med henblik på, at tilgodese et specifikt firma som reklame, så vil vi højst sandsynligt offentliggøre din anmeldelse på vores side.

Hos Anmelderklubben bestræber vi os på, at dække så mange fag og emner som muligt, hvilket gør at vi accepterer næsten alle former for bidrag inden for rimelighedens grænser og hvad der er etisk korrekt, at skrive anmeldelser om og samtidig kan have en interesse for den bredere befolkning.

Hvis du mener du kan opfylde disse krav, så send gerne din anmeldelse ind og bliv en del af Anmelderklubben, hvor dit bidrag kan være med til, at hjælpe andre med, at træffe den rigtige beslutning og vælge det rette produkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *