Om os

Anmelderklubben består af en række passionerede og entusiastiske personer med vidt forskellige baggrunde, som har alle samles om ét fælles formål – at lave anmeldelser af forskellige produkter på interesse med en bred interesse for den gængse befolkning.

Med en verden i rivende udvikling bliver vi hver dag bombarderet med forskellige produkter og vi er hele tiden nød til, at træffe valg om hvilket produkt vi skal købe inden for en bestemt kategori.

Med så mange forskellige produkter inden for de samme produktkategorier har vi som slutbrugere et utal af muligheder og det kan være uoverskueligt og tæt på umuligt, at træffe det rette valg.

For at komme de svære valg til livs, er det blevet en selvfølge, at søge efter andre brugeres vurderinger af et produkt og udarbejde sit valg af produkt ud fra dette.

Hos Anmelderklubben har vi valgt, at gøre det hele mere overskueligt. Anmelderklubben består af en række entusiaster med passion for, at anmelde produkter og give de bedste råd til andre brugere, som leder efter produkter på det spækkede marked.

Hos Anmelderklubben har vi dækket alt fra elektronik, tøj, fiskeudstyr, serviceprodukter, samt meget mere. Vi bestræber os på, at dække et så stort område som muligt og gør derfor stor brug af, at vi får flere og flere medlemmer i klubben, som har forskellige kompetenceområder.

Med et bredt udvalg af kompetenceområder har vi mulighed for, at dække så omfattende så muligt og så dybdegående som muligt og derved hjælpe vores læsere til, at få de bedste råd selv inden for de mindste nicheområder, hvor der normalt ikke er den store dækning med anmeldelser fra brugernes side.

I det seneste års tid har Anmelderklubben haft fokus på ting i og omkring huset, samt ting lavet til aktiviteter inden og uden for hjemmets rammer. Vi bestræber os på, at give de bedste anmeldelser til den almene dansker, som tit bliver fanget i junglen af det store antal af forskellige produkter inden for de forskellige kategorier og derfor tit bliver udsat for, at købe et produkt som ikke er pengene værd i forhold til de andre produkter inden for samme kategori.