Test af IKEA Uppleva

Ikea - sælgere af møblerDa IKEA offentliggjorde deres ’Uppleva’ system blev systemet modtaget med mange skeptiske forventninger mod systemet fra folk, som ikke kunne se ideen med ét samlet tv-møbel i en branche, hvor teknologien hele tiden udvikler sig. Der var dog også en god positiv stemning omkring møblet, som kan hjælpe de knap så elektronik-oplyste og engagerede brugere til, at få samlet en holdbar brugeroplevelse under ét.

Da vi modtog systemet tog vi imod med åbne arme og høje forventninger.

Som ved at ethvert IKEA-møbel, så skulle systemet først samles. Selvom IKEA har et notorisk rygte for, at være besværligt at samle, så har det for det meste virket ligetil for os. Dette gjorde sig desværre ikke gældende ved ’Uppleva’, hvor modulet med selve TV-delen udgjorde en del besvær.

Efter et par timer blev møblet endeligt samlet. Selve møblet fremstår stilrent og enkelt, hvilket er et plus for mange, som ønsker at tage møblet til sig som en del af deres underholdningsløsning.

Dette var desværre et af de eneste plusser ’Uppleva’ kunne præstere. Når man kigger nærmere på selve tv –og højtalerdelen, så er det mangelfuldt i forhold til hvad man får for prisen og der kan endda spares penge og samtidig erhverves et system, som er langt overlegent dette.

Som et almindeligt TV vil Uppleva fungere ganske fint, men halter gevaldigt når nogle af de ekstra funktioner skal bruges. Dette kan ikke siges, at være godkendt i år 2013, hvor teknologien er kommet så langt på tv-fronten, at de mange ekstrafunktioner bør forventes, at virke, især til denne pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *