Nye udemøbler til haven

udemoblerSommeren er endeligt kommet til Danmark og selvom det lige har været varmt nok de sidste par dage, så er det selvfølgeligt dejligt med noget lækker sol og varme. Vi har de seneste par år haft et flot havesæt i bøgetræ som vi har været utrolige glade for. Dette sæt har dog fået set en del somre og efter at have fået en forfærdelig omgang fugt i løbet af vinteren, så har vi desværre måtte erkende at det var tur til en udskiftning .

Forandring fryder dog som man siger og dette er også et motto som vi har levet med denne sommer. Vi har netop skaffet os et sæt nye udemøbler fra www.trademax.dk som erstatning for det gamle sæt og vi er nu klar til at tage endnu en sæson i haven med alt der hører til.

Det nye sæt er fantastisk at sidde i og vi kan godt mærke at vores gamle kære sæt udemøbler måske ikke var lavet i en tid hvor man havde så stor fokus på siddekomfort som man har nu. Vores nye møbler er langt bedre at sidde og så er de samtidig lavet i et langt mere holdbart materiale, som gør det noget nemmere at vedligeholde og som også gør, at vi forhåbentligvis kan beholde dette sæt i mange somre ude i fremtiden. Det var alt i alt et godt indkøb vi fik os gjort og vi er glade for at vi endeligt tog os sammen til at anskaffe os nogle nye udemøbler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *