Grilltest

Grill og havemøblerEnhver sommer byder på mange lange dage med god grillmad. Med så mange dage brugt ved grillen og så mange måltider, som skal indtages med mad lavet fra denne, er der selvfølgeligt en stor række faktorer, som man skal tænke over når den rette grill skal vælges.

Inden for det seneste årti er der dukket en lang række avancere grilltyper op, som alle har forskellige målgrupper alt efter hvilken smag der ønskes og hvor entusiastisk brugeren er. Vi besluttede os for, at kigge på de tre forskellige typer af grillvarianter der fås – gas, kul og el.

El
En el-grill er begyndt at blive et populært valg hos mange brugere. En typisk el-grill fås i alle størrelser og er endda typisk meget lille og kan placeres direkte på bordet blot tilsluttet et strømstik. Vi har testet en stor række el-grills i løbet af sommeren, hvor det hver gang har været utroligt praktisk med en nem løsning, som let kan slæbes rundt. Dog mangler der en del af smagen, som man får fra en mere traditionel grilltype.

Gas
Gasgrill er blevet utroligt populært og med rette grund. Med en gasgrill har du den ultimative kontrol over din grill og det er let, at håndtere og man slipper for meget af den bøvl, som man har med en kulgrill. En gasgrill er samtidig mere ren i smagen, hvilket er fordelagtigt for en lang type mad. Det hele afhænger dog af smag og behag og mange foretrækker en mere kornet smag, som gasgrill ikke kan tilbyde.

Kul
En kulgrill vil altid være en klassikker og med rette grund. Med en kulgrill har du mulighed for, at opnå den ægte følelse af grillmad. Der er mange ulemper ved en kulgrill så som optændingsprocessen, som kan være besværlig, samt omfattende rengøring. Til forskel fra en gasgrill giver en kulgrill dog flere muligheder for, at få den røgede smag, som mange forbinder og elsker med grillmad.

Alt i alt kan en el-grill anbefales til folk med begrænset plads eller som ønsker den ultimative praktiske løsning, men gas og kul kan anbefales til folk, som ønsker at være mere seriøse angående deres grillmad. Valget mellem gas og kul er smag og behag og helt op til den individuelle at vælge, begge typer har fordele og ulemper.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *