Anmeldelse af taxa-selskaber i København

En ting, som næsten alle mennesker benytter i ny og næ, men måske ikke altid tænker over kvaliteten er, er taxaer.

I København er der er utal af forskellige taxaselskaber man kan vælge imellem. Vi har taget et kig på de tre mest almindelige, som er 4×35, Dantaxi og 4×48.

I vores test gik vi primært ud fra starttakst, samt tid fra bestilling til, at vognen var til stede ved afhentningstidspunktet. Udover dette gik vi højt op i, hvorvidst serviceniveauet var hos chaufførerne og om de bevidst tog omveje og havde GPS eller ej i vognen.

Taxa Nord, som også går under navnet 4×48 er den mindste af de tre spillere ovennævnte firmaer. Dette var dog ikke en hindring for firmaet, som havde en hurtig service og inden for de travle timer i døgnet ankom inden for overskuelig tid. Vi oplevede et højt serviceniveau, men også et par smuttere, hvor GPS ikke blev benyttet.

Hos Dantaxi oplevede vi også en hurtig responstid, men desværre var der et par smuttere i serviceniveauet, hvor det flere gange var forvirrende at afgive destination til chaufføren, som flere gange tog omveje frem mod destinationen.

Taxa.dk eller 4×35 er det største firma i København og samtidig også dem, hvor vi oplevede den bedste og dårligste service. Mange gange havde chaufføren ikke GPS og forsøge tit, at tage snørklede omveje. Dog oplevede vi i andre tilfælde en suveræn service og det er en ekstra god funktion, at man kan bestille en vogn direkte fra en applikation på sin smartphone.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *