Anmeldelse af Superior Lux kontinentalseng

En seng er blot mere end et møbel og med så stor en del af sit liv, som tilbringes i sengen er det vigtigt, at have det rette for komfort og vedvarende støtte til kroppen.

Et stort antal forhandlere forsøger, at bruge nødvendigheden af sengen som en salgstale og prøver tit, at sælge folk senge til adskillige ti tusinde-vis af kroner.

Det er dog langt fra nødvendigt, at bruge SÅ mange penge for, at få optimal komfort og design. Et bud på en seng, som har en fair pris og samtidig lever op til de høje krav er ’Superior Lux’ sengen fra Trademax – men kan sengen leve op til forventningerne?

Vi har igennem tre måneder testet sengen og kan nu komme med en foreløbig konklusion.

Superior Lux sengen fra trademax.dk er en kontinentalseng, som fås i et stort udvalg af farver og i fire forskellige størrelser, som dækker størstedelen af alle behov.

Da vi modtog sengen havde madrassen en god pasform og var yderst komfortabel at sove i.

Typisk vil effekten af en dårlig madras kunne mærkes efter blot få dage/uger. Ved Superior Lux forblev den gode pasform og madrassen er stadigvæk af samme yderst fremragende kvalitet som da vi modtog sengen og føles endda bedre end mange af ’high-end’ kvalitetssengene vi før har testet.

Superior Lux er helt klart en af de bedste senge vi nogensinde har testet og med de mange tilpasningsmuligheder, er det helt klart et køb, som kan anbefales til folk, som leder efter en ny seng i den rette prisklasse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *