Anmeldelse af sovesofa

Sovesofaer har længe været kendt som det foretrukne møbel til børneværelset, hvor de nemme foldbare sofaer har virket som en flot æstetisk og funktionel seng og sofa i ét.

Sovesofaer er dog langt fra dette længere og er nu nået så langt i udviklingen, at de er rykket væk fra børneværelset og ind i folks dagligstuer.

Med funktionalitet og design i højsædet er sovesofaer blevet en god erstatning eller supplement til ordinære sofaer. Vi har kigget på en række sovesofaer fra Trademax, som alle har til ens, at de er pæne at se på og vil fungere på præcis samme måde som en almindelig sofa, dog med den ekstra smarte funktion, at de kan fungere som en seng. Vi har startet med at kigge på en utrolig simpelt sovesofa og sluttet af med en mere avanceret high-end sovesofa.

Nova
Nova sovesofa
Den første sovesofa vi kiggede på er den simple ’nova’ sovesofa. Nova fungerer som en 2-personers sofa, hvor der er mulighed for, at skubbe ryggen ned og skabe en seng med plads til 2 personer.

Ronja
Ronja sovesofa
Rona er som Nova en simpelt sovesofa. Til forskel for Nova, så har Ronja en chaiselong og sengen bliver slået ud ved, at trække sengemodulet op fra neden af sofaen, hvorefter der er skabt en seng med plads til 2 personer. Udover dette har Ronja en del opbevaringsplads indbygget, som gør sofaen til et mere praktisk og stilrent valg, som især er et godt køb taget den billige pris taget i betragtning.

President
President sovesofa
President er en større sofa, som samtidig fungerer fremragende som sovesofa. Sofaen er 3 meter bred og fungerer som Ronja ved, at have en chaiselong og et flytbar modul under selve sofadelen, som kan skubbes op og danne plads til en dobbeltseng. Samtidig har President omfattende opbevaringsplads, som rækker til, at kunne have alle nødvendigheder som fx dyne og pude gemt i selv sofaen for, at gøre den endnu mere praktisk.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *