Anmeldelse af Portugal sofa

Møbelfirmaet Trademax har for alvor fået fat i Danmark og er begyndt at levere billige produkter, som placerer sig en takt over kvaliteten, som man kender fra de store kædeforretninger i Danmark.

Vi har taget et kig på en af deres klart mest populære produkter, sofaen ’Portugal’.

Portugal er en u-formet sofa med stofbetræk, som har en chaiselong samt en åben ende. Sofaen er relativ stor og fungerer godt som en enkeltstående sofa uden ekstra moduler eller stole ved siden.

Sofaen består af en solid ramme i træ som viste sig at være solid og holdbar, hvilket selvfølgeligt også forventes af denne slags møbler.

På rammen er selve sofaen monteret, som består af koldskum omgivet af stofbetræk, som fås i 5 forskellige farver.

Mange sofaer har problemer med, at koldskummet der benyttes mister form og komfort efter længerevarende brug. Dette var dog ikke noget problem hos testerens hjem, hvor sofaen stadigvæk efter 4 uger stadigvæk havde den samme pasform og komfort som ved leveringen af sofaen. Stofbetrækket føles behageligt og var samtidig nemt, at tage af til vask.

Sofaen er som sagt stor og bør være tilpas nok som det eneste møbel for en almindelig dansk gennemsnitsfamilie. Den omfattende størrelse giver en god komfort for alle siddende i sofaen. Som en ekstra funktion kan man chaiselongen spejlvendes og derved tilpasses alle former for stuer.

Alt i alt er Portugal en fremragende sofa til prisen, som med tilpasningsmulighederne og farvevalget passer ind i ethvert hjem og som samtidig er en fornøjelse at sidde i længere tid af gangen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *