Anmeldelse af loungesæt i polyrattan

Med en god sommer følger også mange lange nætter på terrassen, hvor der kan hygges med venner og familie.

En af måderne hvorpå ens terrasse eller have kan få et ekstra pift og gøre sommeren endnu bedre er med et såkaldt ’loungesæt’.

Vi har over sommeren testet et loungesæt fra Trademax med navnet ’Tobago’.
Tobago er et loungesæt bestående af en sofa, samt to stole med et tilsvarende bord.
Tobago

Specielt ved dette loungesæt er, at det er lavet i det nyskabende materiale polyrattan. Dette materiale har en lang række fordele, som især gør det egnet til udendørs havemøbler i det danske sommervejr.

Først og fremmest er materialet utroligt stærkt og slidstærkt. Samtidig er materielt vandtæt og har en høj beskyttelse mod UV-stråler. Dette gør, at du let kan have sættet stående uden for i alle former for vind og vejr uden, at sættet tager skade og får synligt slid, som man vil opleve med mange andre sæt af lignende type.

Med alternative materiale er der altid en fare for, at det går ud over komforten. Dette var dog langt fra tilfælde ved Tobago-sættet, som viste sit at have en fremragende komfort og var behageligt at sidde i selv i mange timer af gangen, som det heldigvis blev til med den danske sommer.

Tobago viste sig, at være et ganske fremragende sæt, som bestod alle tests sommeren bød på med alle typer vejr. Sættet fremgår samtidig stilet og pryder de fleste terrasser og haver.

Her finder du fler lounge havemøbler i polyrattan fra Trademax.dk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *