Anmeldelse af Lady spisebordssæt

Hos Anmelderklubben har vi i den seneste tid haft kig på møbler til brug inden for og uden for hjemmet. I sommeren fik vi testet et par udendørs møbler, som skulle være med til, at gøre den fremragende danske sommer endnu bedre.

I sommeren fik vi bl.a. testet det udendørs spisebordssæt fra Trademax.
spisebordssaet fra Trademax

’Lady’ er et typisk spisebordssæt, hvor der følger et spisebord – i dette sæt af typen ’Lady’, samt fire matchende stole i mærket ’Jenny’.

Ved første øjekast ser hele sættet ganske ordinært ud og ligner en hel række andre lignende produkter i et stilrent og moderne design i mørkt træ.

Dog skiller dette sæt sig ud ved, at være bygget i materialet ”non-wood”, som navnet afslører er det ikke ægte træ der er brugt, men i stedet for en erstatning! Dette lyder atypisk og nogle vil mene falsk.

Netop nonwood-materialet har været et stort plus i bogen hos Lady-sættet. Materialet er dejligt, at røre ved og føles komfortabelt som man oplever det ved at almindeligt sæt i træ. En af de mange fordele er den minimale, eller faktisk ingen, vedligeholdelse som sættet kræver.

Dette betyder, at sættet endda ikke behøves, at tages ind om vinteren ,men kan stå ude hele sæsonen. Disse ekstra funktioner ved materialet er blot med til, at gøre sættet til at være endnu bedre. Alt i alt er ’Lady’ spisebordet er stilrent og moderne spisebordssæt, som vil pryde enhver terrasse og er et favorabelt valg til prisen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *